duminică, 21 decembrie 2014

Poveste de Crăciun

Clubul Condeielor Parfumate sărbătoreşte Crăciunul cu un tabel plin de "poveşti clasice, parfumate cu iarnă".

A mea nu e tocmai clasică, e SF. Şi are, printre cuvinte, parfum de iarnă, de prietenie şi de pace. E tot ce vă pot oferi, nu mă pricep la parfumuri!
A, mai are şi parfum de vechime - e scrisă cu vreo 20 de ani în urmă. A fost citită în emisiunea radiofonică "Viitorul s-a Născut Ieri" (Radio Tineret Focşani), în decembrie 1996, a apărut, sub titlul "Poveste pentru luare aminte" în Telegraful (periodic editat de trustul TELE’M), Piatra Neamţ, pe 6 februarie 1998, iar acum o puteţi citi fie pe blogul "Floarea de loldilal", fie în volumul "supraVieţuitorii". Vă invit aşadar să daţi un clic pe unul dintre cele două linkuri de mai sus (la alegere, după cum vă place), dacă vreţi să citiţi povestea.

Tot cu parfum de iarnă, vă pot oferi şi două poezii: una se numără printre primele pe care le-am scris, iar cealaltă e povestea mea de dragoste. Le puteţi citi tot dând câte un clic.

Şi, indiferent dacă le veţi citi sau nu, dacă vă vor placea sau nu, vă urez:

CRĂCIUN FERICIT!!!
şi
UN AN 2015 PE PLACUL INIMII FIECĂRUIA!!!


2 comentarii:

  1. Povestea ta are parfum de iarnă, de prietenie şi de pace, chiar și parfum de vechime, iar tu spui că nu te pricepi la parfumuri?! Tare drăgălaș e Grișkuț acolo, lângă brăduț. curios și pus pe șotii! Ai noștri deja trag de bomboanele sclipitoare, de fundițe, de ce apucă, în prima zi de pom fiind cei mai activi. Noi toți vă dorim un Crăciun plin de pace, lumină, sănătate și daruri multe! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mă pricep la parfumuri îmbuteliate :)

      Vă dorim şi noi, tuturor, cu drag, un Crăciun fericit şi un an 2015 aşişderea.

      Ștergere

Un comentariu (la obiect) e oricând bine-venit!